• Stručna literatura / Poslovna edukacija
  • Knjige za djecu

Naklada MATE d.o.o.

Naklada  Mate d.o.o. posluje u Bosni i Hercegovini od 2001. godine i jedan je od vodećih izdavača stručne ekonomske literature na ovim prostorima. Naš cilj je omogućiti predstavnicima akademskog i poslovnog sektora u Bosni i Hercegovini pristup vrhunskoj stručnoj literaturi iz oblasti poslovanja te time poticati razvoj konkurentnosti privrede.

Uspješno surađujemo s mnogim priznatim ekonomistima, naučnicima i stručnim prevoditeljima nastojeći da svaku novu knjigu kreiramo kao proizvod vrhunske kvalitete. Kvaliteta, stručnost, tradicija, fleksibilnost i izazov opisuju poduzeće MATE.  Tim Naklade MATE ima jasno definirane ciljeve koje uspješno ispunjava sve ove godine, a naš misija je ponuditi kapitalna djela neprolazne vrijednosti iz područja ekonomije, marketinga, menadžmenta, financija, ali i prava, psihologije, poslovne etike, te sociologije studentima, profesorima, poslovnim ljudima i svima koji žele učiti, usavršiti i maksimalno poboljšati svoje znanje, tehnike i vještine poslovanja.

Također, uvidjevši potrebu približiti izdanja iz oblasti medicine, odlučili smo i tu literaturu učiniti dostupnom na tržištu Bosne i Hercegovine.


Naša su djela prvi pravi izbor, smisao i poticaj dostupan svima koji traže savršenstvo i uspjeh u suvremenom, konkurentnom i globalnom poslovnom svijetu jer pomažu čitateljima da donesu prave poslovne odluke koje se tiču pojedinaca i zajednice kao cjeline, a naš bogat izdavački program pokazuje razvoj kroz koji smo prošli i postali pouzdan izdavač izabiranih svjetskih i domaćih djela.

Uz ponudu knjiga, Naklada MATE d.o.o. u suradnji sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa organizira razne stručne programe, treninge, seminare i konferencije iz područja marketinga, managementa, financija, računovodstva i dr.  

U vremenu brzih promjena i izazova koje donosi globalizacija, kontinuirani trening je postao imperativ. Otvorene seminare je pohađalo više od 3.000 managera iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja.
Naši seminari organizirani su prema modelu najboljih svjetskih poslovnih škola te pružaju suvremena znanja i vještine koje se mogu steći na vrhunskim američkim i europskim poslovnim školama. Predavači su sa Zagrebačke škole ekonomije i managementa, jedine u regiji koja je akreditirana od strane prestižne međunarodne AACSB organizacije, a koja surađuje sa više od stotinu sveučilišta i poslovnih škola u svijetu, te s najboljih poslovnih škola u svijetu (npr. Ross Business School, University of Michigan, SDA Bocconi i dr.) s višegodišnjim iskustvom. Seminari se održavaju na hrvatskom ili engleskom jeziku kroz interaktivni rad profesora i polaznika, kroz brojne studije slučaja i diskusiju.

Osnovne karakteristike obrazovanja Naklade MATE i ZŠEM Poslovne akademije su:

• suvremena znanja i vještine,
• kvalitetni predavači s dugogodišnjim iskustvom u akademskom radu i radu u poslovnom sektoru,
• male skupine polaznika (10-30, ovisno o programu),
• suradnja s vrhunskim sveučilištima i poslovnim školama,
• najbolja ekonomska stručna literatura,
• potvrda o uspješnom završetku seminara,
• profesionalna organizacija seminara i usredotočenost na zadovoljstvo klijenata.

Opravdat ćemo vaše povjerenje i omogućiti vam postizanje poslovne izvrsnosti prema visokim svjetskim standardima.

Uz stručne knjige odlučili smo ponudu proširiti knjigama, slikovnicama i vježbenicama za djecu. U suradnju smo krenuli s Turističkom nakladom koja pažljivo i pomno bira sadržaje brinući o razvojnim potrebama najmlađih te je tako i nastala Biblioteka LOPTICA. Sigurni smo da će izvrsne knjige i vježbenice iz Biblioteke LOPTICA omogućiti dječici mnoštvo sati zabave uz kvalitetan sadržaj.

Trudit ćemo se širiti ponudu i birati samo najbolja izdanja za naše kupce.

Pridružite nam se na LinkedInu! Lajkajte nas na facebooku! Pratite nas na twitteru! Manager.ba ZSEM

Proizvod (Kom: ) je dodan u košaricu.