• Stručna literatura / Poslovna edukacija
  • Knjige za djecu

ebook024

Ebook024 internet knjižara je portal za elektronsku knjigu. Na njemu ćete naći najbolju svjetsku stručnu literaturu iz područja ekonomije, menadžmenta, ljudskih potencijala, marketinga, financija i ostalih sličnih područja.
Misija portala  je ponuditi kapitalna djela neprolazne vrijednosti studentima, profesorima, poslovnim ljudima i svima koji žele učiti, usavršiti i maksimalno poboljšati svoje znanje, tehnike i vještine poslovanja. Portal Vam omogućuje jednostavniji pristup željenoj literaturi 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Od knjige ste udaljeni samo nekoliko klikova.

1. Što je eKnjiga?

eKnjiga je digitalna verzija knjige. eKnjiga omogućuje čitanje izdanja na bilo kojem ekranu koji podržava Flash. eKnjiga izgleda isto kao tiskana knjiga sa zadržanim oblikom, izgledom i slikama.

2. Kako se može koristiti eKnjiga?

Možete kupiti e-knjigu i ona će biti dodana na Vašu policu s knjigama. Možete početi čitati e-knjige koje se nalaze na Vašem korisničkom računu, kojeg je potrebno izraditi za kupovinu i čitanje e-knjiga.

3. Što uključuje pretplata na portal ebook024?

Pretplata na sve naslove na portalu ebook024.com

Godišnja pretplata: 12 + 1 mjesec gratis

Uz prijavu korisničkim imenom i lozinkom, e-knjige možete čitati online ili offline pomoću aplikacije iPublishCentralReader na vlastitom uređaju (računalo, laptop, tablet, Android i Smartphone uređaji, iPad).

Pretplata može biti i polugodišnja, a može se odnositi i samo na dio portala po želji kupca

Portalu ebook024 možete pristupiti OVDJE.


Poziv autorima i nakladnicima
Pozivamo sve autore i nakladnike iz regije da nam se jave ukoliko žele da i njihove materijale i knjige objavimo u elektronskom obliku. Naš stručni tim će Vam pružiti kompletnu uslugu objave knjige.

 

Pridružite nam se na LinkedInu! Lajkajte nas na facebooku! Pratite nas na twitteru! Manager.ba ZSEM

Proizvod (Kom: ) je dodan u košaricu.