• Stručna literatura / Poslovna edukacija
  • Knjige za djecu

Uvjeti kupnje

Poštovani prijatelji,

zahvaljujemo Vam što posjećujete stranice internet prodaje Naklade MATE d.o.o.

Ovdje možete saznati sve o kupovini putem interneta, postupku naručivanja, načinu plaćanja u našoj trgovini, načinu i troškovima dostave, kao i načinu povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Isporučilac (Prodavač) svih izdanja koja su navedena u našoj ponudi i koju možete pronaći na našim internet stranicama (u daljnjem tekstu "robe") je:

Naklada MATE d.o.o.
Tina Ujevića bb
88390 Neum
Tel./Fax. 036/885-057
E-mail: naklada-mate@naklada-mate.ba;

naklada.mate@infoneum.com;
naklada.mate@gmail.com

 
a Kupac robe je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular i pošalje ga Prodavaču ili kontaktira Prodavača sa detaljima o željenom proizvodu kojeg želi naručiti.


NARUČIVANJE


Roba se naručuje elektronskim obrascem ili faksiranjem narudžbe na navedeni broj faxa ili slanjem detalja o željenom proizvodu na navedeni e-mail kontakt.

U narudžbenici je potrebno ispuniti sve tražene  podatke: ime i prezime, naziv firme, ID, adresu firme, adresu isporuke, broj telefona, broj faxa, e-mail adresu. Također, potrebno je navesti naslove i broj knjiga koje se naručuju.
Ukoliko prodavač nije u mogućnosti da isporuči sve naručene artikle, isporučit će one koji su trenutno dostupni. S isporukom tih artikala poslat će Kupcu e-mail o predviđenom roku za isporuku preostalih artikala, odnosno dostupnosti. Kupac može otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, bit će obaviješten telefonskim putem.


POŠTARINA i SLANJE ROBE


Poštarina za sve knjige koje je potrebno isporučiti zavisi isključivo od težine, a ne lokacije isporuke. Pošiljka se šalje putem
„JP BH POŠTA“ d.o.o., A2B express delivery ili X-express, ukoliko se ne naglasi drugačije.
Rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana od trenutka kada je uplata izvršena, odnosno ukoliko se kupac odlučio na uplatu prilikom preuzimanja, rok isporuke je 2-5 radnih dana od primitka narudžbe.
Kupac je dužan da prilikom preuzimanja robe provjeri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Ako Kupac ni nakon 5 radnih dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvo obavještenje ili isporuku od Prodavača, odnosno od poštanskog ureda, mora obavijestiti Prodavača kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjena. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavaču.
 

PLAĆANJE


Naručene artikle s troškovima dostave Kupac će Prodavaču platiti:

  • Općom uplatnicom ili u gotovini
  • Po predračunu virmanom (ukoliko se radi o pravnom subjektu), na osnovu Kupčeve narudžbine


POVRAT / REKLAMACIJE


Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • isporuka robe koja ima oštećenja nastala u transportu u slučaju da Prodavač sam dostavlja robu.

Prodavač će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije telefonski ili pismeno, s instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavač će nadoknaditi Kupcu njegove poštanske troškove povraćaja robe i eventualnu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti da isporuči. Roba do potpunog plaćanja Kupcu ostaje njegovo vlasništvo.
 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI


Mate d.o.o. smatra Vašu privatnost svojim prioritetom. Pročitajte sljedeće napomene i saznajte više o našoj politici zaštite privatnosti korisnika.

Kao posjetilac Mate d.o.o. online trgovine prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti.

Mate online trgovina vlasništvo je Naklade Mate d.o.o. koja je odgovorna za sigurnost kupovine preko interneta i zaštite vaše privatnosti.
 

OSOBNI PODACI


Zaštita privatnosti opisuje kako Naklada MATE d.o.o. postupa sa Vašim osobnim podacima koje primi tokom korištenja online trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se identifikacijski podaci  koji inače nisu javno dostupni, a za koje Naklada MATE d.o.o. sazna tokom Vašeg korištenja Naklada MATE online trgovine. Naklada MATE d.o.o. se obavezuje da će osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Naklada MATE online trgovine, kako bi Vam omogućila korištenje svih opcija koje pruža ovakva trgovina. Naklada MATE d.o.o. će Vaše lične podatke čuvati u tajnosti i neće ih distribuirati, objavljivati niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.
 

REGISTRACIJA I PRIKUPLJANJE INFORMACIJA


Naklada MATE d.o.o. prikuplja Vaše lične podatke prilikom registracije na Naklada MATE online trgovinu.
Svaki posjetilac ima mogućnost registracije. Registracija na Naklada MATE online trgovini potrebna je kako bi se posjetiocima omogućila kupovina artikala. Isto tako služi u svrhu praćenja korpi tokom pretraživanja proizvoda kao i u svrhu snimanja podataka o proizvodima korištenjem opcija Lista želja i Profila.

Kao posjetilac Naklada MATE online trgovine, možete izabrati da se ne registrirate i time ne ostavite svoje osobne podatke, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti da koristite određene funkcionalnosti Naklada MATE online trgovine.

U slučaju da zatražite poništenje svoje registracije na web stranicama Naklada MATE d.o.o.,  Naklada MATE d.o.o se obavezuje da će sa svojih stranica online trgovine trajno ukloniti sve Vaše lične podatke koji su uneseni prilikom registracije.

Naklada MATE d.o.o. se obavezuje da će u tajnosti čuva sve informacije i podatke o posjetiteljima  stranica Naklada MATE online trgovine.

Pridružite nam se na LinkedInu! Lajkajte nas na facebooku! Pratite nas na twitteru! Manager.ba ZSEM

Proizvod (Kom: ) je dodan u košaricu.