• Stručna literatura / Poslovna edukacija
  • Knjige za djecu

Naklada MATE d.o.o.

Naklada  Mate d.o.o. posluje u Bosni i Hercegovini od 2001. godine i jedan je od vodećih izdavača stručne ekonomske literature na ovim prostorima. Naša misija je omogućiti predstavnicima akademskog i poslovnog sektora u Bosni i Hercegovini pristup vrhunskoj stručnoj literaturi iz oblasti poslovanja i da na taj način doprinosimo dostizanju vrhunskih rezultata i razvoju konkurentnosti privrede.

Uspješno surađujemo s mnogim priznatim ekonomistima, naučnicima i stručnim prevoditeljima nastojeći da svaku novu knjigu kreiramo kao proizvod vrhunske kvalitete. Kvaliteta, stručnost, tradicija, fleksibilnost i izazov opisuju poduzeće MATE i također su ključne riječi u prepoznavanju pravih vrijednosti.  Tim Naklade MATE ima jasno definirane ciljeve koje uspješno ispunjava sve ove godine.

Naša misija je ponuditi kapitalna djela neprolazne vrijednosti iz područja ekonomije, marketinga, menadžmenta, financija, ali i prava, psihologije, poslovne etike, te sociologije studentima, profesorima, poslovnim ljudima i svima koji žele učiti, usavršiti i maksimalno poboljšati svoje znanje, tehnike i vještine poslovanja.

Također, uvidjevši potrebu približiti izdanja iz oblasti medicine, odlučili smo i tu literaturu učiniti dostupnom na tržištu Bosne i Hercegovine.
Naša su djela prvi pravi izbor, smisao i poticaj dostupan svima koji traže savršenstvo i uspjeh u suvremenom, konkurentnom i globalnom poslovnom svijetu jer pomažu čitateljima da donesu prave poslovne odluke koje se tiču pojedinaca i zajednice kao cjeline. Naš bogat izdavački program pokazuje razvoj kroz koji smo prošli i postali pouzdan izdavač izabiranih svjetskih i domaćih djela.

Uz ponudu knjiga, Naklada MATE d.o.o. u suradnji sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa organizira razne stručne programe, treninge, seminare i konferencije iz područja marketinga, managementa, financija, računovodstva i dr.  

U vremenu brzih promjena i izazova koje donosi globalizacija, kontinuirani trening je postao imperativ. Otvorene seminare je pohađalo više od 3.000 managera iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja.
Naši seminari organizirani su prema modelu najboljih svjetskih poslovnih škola te pružaju suvremena znanja i vještine koje se mogu steći na vrhunskim američkim i europskim poslovnim školama. Predavači su sa Zagrebačke škole ekonomije i managementa, jedine u regiji koja je akreditirana od strane prestižne međunarodne AACSB organizacije, a koja surađuje sa više od stotinu sveučilišta i poslovnih škola u svijetu, te s najboljih poslovnih škola u svijetu (npr. Ross Business School, University of Michigan, SDA Bocconi i dr.) s višegodišnjim iskustvom. Seminari se održavaju na hrvatskom ili engleskom jeziku kroz interaktivni rad profesora i polaznika, kroz brojne studije slučaja i diskusiju.

Osnovne karakteristike obrazovanja Naklade MATE i ZŠEM Poslovne akademije su:

• suvremena znanja i vještine,
• kvalitetni predavači s dugogodišnjim iskustvom u akademskom radu i radu u poslovnom sektoru,
• male skupine polaznika (10-30, ovisno o programu),
• suradnja s vrhunskim sveučilištima i poslovnim školama,
• najbolja ekonomska stručna literatura,
• potvrda o uspješnom završetku seminara,
• profesionalna organizacija seminara i usredotočenost na zadovoljstvo klijenata.

Opravdat ćemo vaše povjerenje i omogućiti vam postizanje poslovne izvrsnosti prema visokim svjetskim standardima.

Uz stručne knjige odlučili smo ponudu proširiti knjigama, slikovnicama i vježbenicama za djecu. U suradnju smo krenuli s Turističkom nakladom koja pažljivo i pomno bira sadržaje brinući o razvojnim potrebama najmlađih te je tako i nastala Biblioteka LOPTICA. Sigurni smo da će izvrsne knjige i vježbenice iz Biblioteke LOPTICA omogućiti dječici mnoštvo sati zabave uz kvalitetan sadržaj.

Trudit ćemo se širiti ponudu i birati samo najbolja izdanja za naše kupce.

Pridružite nam se na LinkedInu! Lajkajte nas na facebooku! Pratite nas na twitteru! Manager.ba ZSEM Platinum invest

Proizvod (Kom: ) je dodan u košaricu.